Veelgestelde algemeene vragen!

Hoeveel zijn de verzend kosten?

onder de 40,- zijn de verzendkosten €4,95 daarna GRATIS 

Hoelang is de levertijd?

We streven ernaar om binnen 24 uur jou bestelling de deur uit te doen, Dus van maandag tot vrijdag voor 15:00 uur besteld is de volgende dag geleverd met postnl

Hoe kan in retouren?

Je kunt u aankoop binnen 14 dagen retouren indien deze ongeopend is, de mogelijke kosten van verzenden zijn wel voor u rekening. Retouren?, Neem contact op via het formulier

Betaalopties bij SchimmelnagelExpert.nl

Ontdek de verschillende betaalopties die we aanbieden om je winkelervaring zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken! Bij SchimmelnagelExpert.nl accepteren we diverse betaalmethoden, waaronder Klarna, PayPal, iDEAL en Appel Pay. Zo kun je gemakkelijk en snel afrekenen en genieten van onze hoogwaardige producten tegen schimmelnagels.

Nagel vragen 

FunghiClear werkt niet?

FunghiClear Antischimmel:

Bij FunghiClear begrijpen we dat niet elk product voor iedereen werkt. Hoewel we trots zijn op de effectiviteit van onze antischimmelspray, erkennen we dat individuele resultaten kunnen variëren. Onze klinische onderzoeken tonen aan dat FunghiClear bij 8 van de 10 patiënten zichtbare verbeteringen biedt bij de behandeling van schimmelnagels.

Er zijn echter verschillende redenen waarom FunghiClear mogelijk niet het gewenste resultaat oplevert:

  • De aandoening kan anders zijn dan een schimmelnagel, zoals een psoriasisnagel of een traumanagel.
  • Onjuist of onregelmatig gebruik van het product.
  • Externe factoren, zoals herbesmetting, kunnen de behandeling beïnvloeden.
  • Problemen met de groei van de nagels kunnen de effectiviteit beïnvloeden.
  • In zeldzame gevallen kan het product niet werken voor individuele gebruikers.

Ons doel is om jou te helpen de voordelen van FunghiClear te ervaren. Als je twijfels hebt over de werking van het product, staan onze klantenservice-experts voor je klaar om te helpen. Samen kunnen we kijken naar alternatieve benaderingen of ondersteuning bieden om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je behandeling. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!

Hoe snel groeien nagels?

Ontdek de Magie van Nagelgroei: Een Betoverend Proces!

Nagelgroei is als een betoverend proces recht voor je ogen. Elke dag werken cellen onder het oppervlak van je nagelbed hard om nieuwe nagelmateriaal te produceren. Gemiddeld groeien nagels zo'n 3 millimeter per maand, maar dit kan variëren. Met goede voeding, hydratatie en verzorging kun je dit proces stimuleren. Laat je nagels stralen en geniet van hun groeiende pracht!

wat is het verschil tussen kalk/schimmel nagel?

Kalknagels versus Schimmelnagels: De Verwarring Ontward

De termen "kalknagel" en "schimmelnagel" worden vaak door elkaar gebruikt, wat tot verwarring kan leiden. Bij kalknagels denken veel mensen aan witte, gele of bruinachtige verkleuringen en verdikkingen van de nagels. Maar eigenlijk hebben kalknagels niets met kalk te maken; de naam komt voort uit de gelijkenis van de verkleuring met kalk.

Hoewel de meeste mensen schimmelnagels bedoelen wanneer ze het over kalknagels hebben, is dit niet altijd het geval. Een kalknagel kan ook veroorzaakt worden door andere aandoeningen zoals psoriasis of een trauma aan de nagel. Dus eigenlijk is "kalknagel" een overkoepelende term voor hetzelfde symptoom (verkleuring en verdikking van de nagel) bij verschillende onderliggende oorzaken.

Het is belangrijk om te beseffen dat niet elke kalknagel automatisch een schimmelnagel is. Andere mogelijke oorzaken zijn circulatiestoornissen, diabetes en nierproblemen. Als je twijfelt over de oorzaak van jouw nagelproblemen, is het raadzaam om een specialist te raadplegen voor een nauwkeurige diagnose en passende behandeling.