Over ons

Ontmoet Jacqueline Doorn, de Drijvende Kracht achter SchimmelnagelExpert.nl

Hallo, ik ben Jacqueline Doorn, de trotse eigenaar van SchimmelnagelExpert.nl. Met 45 jaar ervaring als pedicure en een bloeiende praktijk, heb ik mijn passie voor voetverzorging omgezet in een online platform vol met de beste producten tegen schimmelnagels.

Passie voor Voetverzorging

Als gedreven pedicure ben ik gepassioneerd over het helpen van mensen om gezonde, stralende voeten te krijgen. Mijn carrière begon meer dan vier decennia geleden, en sindsdien heb ik veel klanten geholpen met hun voetproblemen. Mijn ervaring in de praktijk heeft me geleerd welke producten écht werken en welke niet, en ik ben er trots op dat ik deze kennis kan delen via SchimmelnagelExpert.nl.

Het Ontstaan van SchimmelnagelExpert.nl

Met mijn drukke praktijk merkte ik dat steeds meer mensen worstelden met schimmelnagels en op zoek waren naar effectieve oplossingen. Ik besloot een selectie te maken van de beste producten die ik aanbeveel aan mijn klanten in de praktijk. Zo ontstond SchimmelnagelExpert.nl: een plek waar mensen betrouwbare producten kunnen vinden om schimmelnagels aan te pakken.

Onze Productselectie

Bij SchimmelnagelExpert.nl vind je alleen producten waar ik zelf achter sta. Ik heb persoonlijk elk product getest en geselecteerd op basis van kwaliteit, effectiviteit en klanttevredenheid. Of je nu op zoek bent naar een krachtige anti-schimmel spray, een voedende nagelcrème of een complete voetverzorgingsset, je vindt het hier.

Onze Missie

Onze missie is om mensen te helpen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen met gezonde, schimmelvrije nagels. We geloven in eerlijkheid, kwaliteit en klanttevredenheid, en streven ernaar om de beste producten en service te bieden aan onze klanten.

Doe Mee aan Onze Reis!

Sluit je aan bij ons op onze reis naar gezonde en stralende voeten! Bekijk ons assortiment, lees onze blog voor handige tips en adviezen, en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Samen kunnen we schimmelnagels voorgoed aanpakken en jouw voeten weer laten stralen!