Over ons

Over Schimmelnagelexpert.nl

Welkom bij Schimmelnagelexpert.nl! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2023 door Dimitri Doorn. Met een passie voor voetverzorging en een diepgewortelde kennis van de pedicurebranche, streven wij ernaar om hoogwaardige producten te leveren die het welzijn van uw klanten verbeteren.

Onze Oorsprong

Dimitri Doorn, de oprichter van Schimmelnagelexpert.nl, komt uit een familie met een rijke geschiedenis in de pedicurebranche. Zijn moeder heeft maar liefst 43 jaar ervaring als pedicure, en Dimitri zelf heeft deze passie en expertise overgenomen. Tijdens zijn werk als pedicure ontdekte hij een grote behoefte aan kwalitatieve antidruk wol, een product dat nog te weinig bekendheid geniet. Met deze kennis en ervaring besloot hij Schimmelnagelexpert.nl op te richten, met als doel om samen met u een succes te maken van dit product en veel mensen te helpen met voetklachten.

Onze Missie

Bij Schimmelnagelexpert.nl geloven we in samenwerking en groei. Onze missie is om hoogwaardige, natuurlijke producten te leveren die het welzijn van uw klanten verbeteren. Wij streven ernaar om samen met u een succes te maken van Schimmelnagelexpert.nl en veel mensen te helpen met voetklachten. Met onze antidruk wol bieden we een effectieve en natuurlijke oplossing voor pijnlijke drukpunten en blaren, zodat uw klanten weer comfortabel kunnen lopen.